Hundelufting

– NYHET

Monsens Hundeskole har inngått et samarbeid med Tur med Hund hvor formålet er å tilby hundelufting til hundeeiere i Oslo.

Føler du at dagen ikke strekker til? Synes du hunden din er for mye alene? Eller kanskje du av ulike årsaker ikke kommer deg ut?

Da hjelper Tur med Hund deg med å lufte hunden helt etter dine behov. Turene er trygge, hyggelige og passer for alle. Hunden din får gode og positive opplevelser på den egne premisser. Både fysisk og mental aktivitet er viktig, derfor får hunden din god tid til å snuse og utforske områdene de går turer i – det liker hunden!

Hundelufting tilbys mandag –  fredag mellom kl. 09.00 – kl. 15.00. Tur med Hund er opptatt av kvalitet og følgelig består hver gruppe av maksimalt 3 hunder som også trives godt sammen. For at man skal ta godt hånd om alle dersom en uventet situasjon oppstår, er det viktig at gruppen ikke er større. Det er mulig å avtale tur utenom disse tidene mot et tillegg. Ingen av deres turer går til hundeparker.

Har du en valp eller hund som trives best alene på tur? Ta kontakt så finner de en god løsning for alle.

Oppfølging er viktig og derfor har Tur med Hund et eget medlemsområde på sin nettside, der det legges ut oppsummeringer av aktiviteter, destinasjoner samt bilder fra turene.

For mer informasjon og kontakt gå til Tur med Hund sine nettsider: www.turmedhund.no