Andreas Nymoen
Andreas Nymoen

Andreas Nymoen

Hei, jeg er Andreas! Jeg er en 29 år gammel hundeinstruktør/lufter som sørger for at hunden/valpen din er glad og trygg på tur, når du er på skole eller jobb. Hos meg blir hunden din, om den er liten eller stor, tatt godt vare på når du trenger min hjelp.

Hunder har gjennom min oppvekst og voksne liv vært en viktig del av hverdagen. Jeg har erfaring med hunder i alle størrelser og mange varianter. Min hundeinstruktørutdannelse gjennomførte jeg i juni 2016 hos Din Beste Venn. Dette har blant annet gitt meg viktig kunnskap innen læringspsykologi, etologi, genetikk, kartlegging, problemløsning, sammenheng mellom atferd og helse, ernæring og fôr, stress osv. Jeg holder jevnlig hundekurs hos Monsens Hundeskole AS.

Grunnen til at hunder og jeg så lett finner tonen, er at jeg er utadvendt, positiv og løsningsorientert. Tur og trening skal være gøy for hunden. Noe av det mest gledelige jeg kan se i kurssammenheng er hund og eier som viser hverandre gjensidig respekt og tillit. Bedre vennskap kan man vanskelig tenke seg.