Grunnkurs

Dette kurset i hverdagslydighet er for alle hunder uavhengig av rase, størrelse og alder. Kurset passer uansett om dere tidligere har gått valpekurs og ønsker å lære mer eller om dette blir deres første kurs. Hele familien er velkommen til å delta.

Balansert og trygg hund

Vi legger vekt på de mest grunnleggende øvelsene dere trenger for å få balanserte og trygge hunder. Hos oss vil du og hunden din lære å bruke, utføre og forstå enkle kommandoer. Du vil dessuten lære hvordan du med enkle og positive grep kan forebygge uønsket atferd.

Vårt mål etter endt kurs og godt engasjement, er at du har en hund som vet hvordan den skal sitte/ligge pent, gå pent i bånd, søke kontakt og være sosial og leken. I tillegg skal du sitte igjen med tryggheten om at du har opparbeidet deg nok kunnskap til, på en positiv måte, å utvikle både deg og hunden din ytterligere.

Som deltaker på våre hverdagslydighets-kurs får dere tilgang til en egen dedikert gruppe på Facebook der vi legger ut kursprogrammet, video-øvelser, mye annen nyttig informasjon og der vi bistår ved behov også i en tid etter kurset slik at dere når målene dere har satt dere med hunden for dette kurset.

Nyttig info

Påmelding