Privat kurs

Dette er et tilbud for deg som har vanskelig for å følge kurs på faste oppsatte dager.

Som privatist tilbys kurs som valpekurs og unghundkurs der vi finner hvilke dager som passer deg best.  Begge kurs går over 5 ganger. Online teori blir sendt ut på forhånd. Diplom utleveres etter gjennomført kurs.

Vi kan også tilby skreddersydde kurs etter egne ønsker.

Vi har for tiden spesielt stor pågang på våre ordinære kurs hvilket har resultert i en sterkt begrenset kapasitet til private kurs. Den begrensede kapasiteten gjør at vi for tiden dessverre ikke kan avtale nye private kurs.

– Valpekurs

Har du nettopp fått valp men det er vanskelig å finne kurs som går på dager som passer deg? 

Vi legger stor vekt på at valp og eier skal oppnå tillit, trygghet og forståelse for hverandre etter endt kurs. Vi skal blant annet jobbe med sosialisering, kontakt, sitt, miljøtrening, gå pent, innkalling og ikke minst lek. Og er dere flere i familien er de hjertelig velkommen til å delta.

– Unghundkurs

Har du hund og vil lære mer, men finner ikke kurs med dager som passer deg? 

Vi legger vekt på de mest grunnleggende øvelsene dere trenger for å få balanserte og trygge hunder.  Vårt mål etter endt kurs er at du har en hund som vet hvordan den skal sitte/ligge pent, gå pent i bånd, søke kontakt og være sosial og leken. Du skal etter kurset  opparbeidet deg nok kunnskap til, på en positiv måte, å utvikle både deg og hunden din ytterligere.

Nyttig info

Påmelding