Andreas Nymoen
Andreas Nymoen

Andreas Nymoen

Instruktør og daglig leder Andreas fullførte sin instruktørutdannelse i juni ‘16. Han har gjennom oppveksten delt hverdagen med hunder i huset.

Han er en utadvendt, positiv og løsningsorientert person som synes trening av hunden skal være gøy for både hund og eier. Det gleder Andreas når han ser en hund og eier som viser hverandre gjensidig respekt og tillit. Andreas har som mål at alle hunder som forlater Monsens Hundeskole skal være på god vei til å bli godt sosialiserte familiemedlemmer.

Margrethe Monsen

Eier og instruktør Margrethe Monsen er utdannet hundeinstruktør og har etter fartstid hos andre hundeskoler gått sin egen sti og etablert egen skole, nettopp fordi hunden din fortjener det!

Hundeinstruktøren Margrethe er alltid tålmodig, blid og positiv og jakter etter å inspirere deg som er hundeeier. Det skal være morsomt å trene og være sammen med hunden! For hva er vel bedre for hunden enn en motivert eier som fyller på med en mentalt og fysisk variert hverdag, med trening, aktiviteter og masse moro?

Margrethe Monsen
Margrethe Monsen
Cathrine Jullum Kise
Cathrine Jullum Kise

Cathrine Jullum Kise

Instruktør Cathrine har hatt dyr nesten hele livet. Vokst opp med katt, familiehund, drevet med hester siden hun var 10 år og fikk endelig egen hund i 2013, cockeren Hedwig. Cathrine og Hedwig er aktive innen Kreativ Lydighet og ble tatt ut til landslaget for Nordisk Mesterskap 2020.

Som instruktør er Cathrine tålmodig, inspirerende og kreativ. Hun er levende opptatt av å bygge et godt samspill mellom hund og eier for at du som eier skal få mer ut av det som bor i både deg og hunden din.

Marianne Røst

Instruktør Marianne er utdannet hundeinstruktør, og går jevnlig kurs for å utvikle seg videre. Hun er oppvokst med hund, og de siste årene våknet interessen for mer og dypere kunnskap om hunden.

Hun er utadvendt, nysgjerrig, tålmodig, løsningsorientert, alltid glad og positiv.

Marianne søker og hjelper deg og din hund til å finne løsninger som fungerer best for dere i hverdagen og dermed skape mer motivasjon og inspirasjon for større fellesforståelse samt forståelsen for hundens språk, signaler og behov.

Marianne Røst
Marianne Røst